A quite ordinary lördagsmiddag med Moeschlin, Reaper, Beckergänget!
Arbete, arbete arbete... hem............ koka, steka fixa.........
9 personer inklusive några minisar.
Champagne a´la bling bling Moet Swarowski...
Skaldjursröra med riven citrusskal på toast. Prosecco från Valdobiadene i egenimport.
Plattfisk fyllda med skaldjur och:
Gnocci med sauce homard akompanjerad av dill. Riesling från Tyskland även den i egenimport.
Turkisk yoghurt med sockerinlagd ingefära och krossade hasselnötter på honungsgaller. Tokai från Ungern skänkt av min Favoritgabriella direkt från Budapest (såklart!)
Paj, småkakor och hemmagjort (såklart!) crocante.......Grappa från Valdobiadene på Prosecco druvor...ja köpt just i Valdobiadene.
Kaffe a´la confiteria Colombo, Avec i form av Spansk brandy som hustrun hadde med hem från Barcelona.... och virrig konversation...... det börjar snurra....
Puff puff...... Cohiba (host!) och liiiite mera avec eller varför inte korka upp det där vinet som var så exklusivt nu vi har så trevligt (omdöme saknas nu) Now baby it´s snurring!
Spagehetti alio olio med peperoncino..... lite italiensk vickning att väcka själen med....... ja ja det måste ju sköljas ner med Chianti.......
jaaaaaaaaaaaaaaa Champagne ....... viiiiiisssssttttttttttt.................... hhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa klockan är ju bara 03.00....................
----------------zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz-----------------------
Stök........ vad det så många kastruller............. oj...........
Välförtjänat dunk i receptorn och en tunga fuktig som Sahara! botas med Alcoselzer!
:-)
Let the games begin!